"אם יש לך שמש"- דרום השרון מתחברת לאנרגיה סולארית!

מוזמנים לכנס הסברה מקוון ב- 24.11.20

אם יש לכם שמש גגות סולאריים

יש לך גג? רוצה להקים מערכת סולארית?

"אם יש לך שמש"- דרום השרון מתחברת לאנרגיה סולארית!

מוזמנים לכנס הסברה מקוון בהשתתפות סגנית ראש המועצה, ליטל רהב.
ביום שלישי | 24.11.20 | בשעה 20:30

ההרשמה מראש, וקישור לכנס המקוון יישלח לנרשמים.

המועצה האזורית דרום השרון, מאה אלף גגות סולאריים ו-Volta Solar - וולטה סולאר השיקו את הפרויקט "אם יש לך שמש" אשר נועד לעזור לתושבי דרום השרון להקים מערכות סולאריות בפשטות ובקלות - על גגות בתים, עסקים ומבנים חקלאיים.

במסגרת הפרויקט הושגו עבור תושב המועצה מפרט, תנאים ומחירים מועדפים, ונבחרה חברת התקנה מנוסה ואמינה. עשרות בתים בדרום השרון כבר עברו במסגרת הפרויקט לאנרגיה רווחית ונקייה מן השמש.

הכנס מיועד לתושבי המועצה המעוניינים להקים מערכת סולארית על גג הנמצא בבעלותם. המשתתפים בכנס יוכלו לקבל הדמיית מערכת סולארית מותאמת עבור הגג שלהם, עם הצעת מחיר במסגרת התוכנית הקהילתית.

מחירי המערכות הסולאריות ירדו במעל 70% בשנים האחרונות, וכיום מדובר בהכנסה פאסיבית עם תשואה יציבה של 11-18%. הרווח הממוצע ממערכת על גג בית פרטי הוא מעל 160,000 ש"ח, והרווח מגגות מסחריים יכול להגיע עד למיליוני שקלים.

אנחנו במועצה יזמנו את הפרויקט "אם יש לך שמש" כדי להפיץ ברחבי המועצה את בשורת האנרגיה הסולארית, ולעזור לכם להקים מערכת סולארית "בראש שקט".

אתם מוזמנים להצטרף ולהתחיל להרוויח מן השמש

להרשמה לחצו כאן