שני, 30 אוקטובר 2017 14:25

חנוכת מועדון 55+ בנירית

ביום א׳, 29/10/17, התקיים  כנס השקת מועדון  55 + (שׁם זמני)בנירית בנוכחות ראש המועצה, ד״ר מוטי דלג׳ו, מנהלת מחלקת שירותים חברתיים, תמי פרבר ולמעלה מ- 300 תושבים שבאו לכבד את האירוע.

המועדון, פרי שיתוף פעולה של תושבים מנירית, העמותה למען החבר הותיק ומחלקת השירותים החברתיים במועצה, אינו עוד מועדון תרבותי של הרצאות וטיולים אלא מועדון החברתי, שיהווה בית שני לחבריו, ילכד את קהילת בני ה 55 פלוס ויתרום לחיזוק הקשרים החברתיים. לרבות ערכים כמו חברות, תמיכה , ערבות הדדית ואחריות קהילתית.

מנהלת מחלקת השירותים החברתיים במועצה, תמי פרבר הודתה לפעילים שלקחו חלק בהקמת המועדון וציינה כי הביחד, מעבר להיותו טוב ונעים, הוא הדרך הטובה ביותר להשגת תחושת שייכות וקהילה. וכן איחלה למועדון 55 פלוס בנירית, להפוך להיות אותו בית מחבק, מחזק ותומך שהפעילים ראו לנגד עיניהם בחזונם, שיחזק את קהילת ותיקי נירית ואת כלל הקהילה בנירית ושיהיה מקור לגאוה רבה ולשנים רבות של ביחד.

ראש המועצה, ד״ר מוטי דלג׳ו, בירך על ההחלטה להקמת המועדון וציין את החשיבות לקשר בין אישי בקשר הבינאישי במקום אלו הנוצרים דרך הווטצאפ והדוא״ל. לדבריו אין כמו מפגש חברים ומדהים לראות אולם מלא ב 300 חברים שחלקם נפגשו במועד השקת המועדון לראשונה זה זמן רב.

מצ״ב מצגת תמונות מהאירוע:

ozio_gallery_jgallery
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura